Niste prepričani, ali naročate pravi izdelek?

 • Pri nas ni tveganja! V roku 14 dni lahko zamenjate ali vrnete izdelek brez navedbe razloga, mi pa vam bomo vrnili denar.
 • Bodimo iskreni - izdelek, ki ga vračate, mora biti zapakiran v kartonsko škatlo zaradi možnosti poškodbe med prevozom, ne sme biti nošen, v originalni nepoškodovani embalaži in z etiketo. Ne lepite darilne škatle z lepilnim trakom, ne pišite nanjo in je na noben način ne poškodujte. To je sestavni del izdelka, ter ne želite prejeti svojega izdelka v poškodovani embalaži :)
 • V primeru vračila izdelka v drugačnem stanju si pridržujemo pravico do zmanjšanja nadomestila za stroške vračanja izdelka v prvotno stanje.
 • Rok za odstop od pogodbe je 14 dni in začne teči naslednji dan po tem, ko potrošnik prejme izdelek. Odstop od pogodbe po poteku zakonskega roka 14 dni ni mogoč.

Kako postopati?

VRNITE IZDELEK PO POŠTI / KURIRSKI SLUŽBI

 • Odstop od pogodbe in pošiljanje izdelka izključno na naslov spodaj, najkasneje 14. dan po prevzemu izdelka. Informacijo o odstopu od pogodbe lahko prav tako pošljete po e-pošti na softcotton@softcotton.si.
 • Vrnjeni izdelek skrbno zapakirajte, da ne pride do poškodb med prevozom.
  Bodimo iskreni - izdelek, ki ga vračate, mora biti zapakiran v kartonsko škatlo zaradi možnosti poškodbe med prevozom, ne sme biti nošen, v originalni nepoškodovani embalaži in z etiketo. Ne lepite darilne škatle z lepilnim trakom, ne pišite nanjo in je na noben način ne poškodujte. To je sestavni del izdelka, ter ne želite prejeti svojega izdelka v uničeni embalaži. V primeru kršitve pogojev si pridržujemo pravico do zmanjšanja nadomestila za škodo iz vrnjenega zneska.
 • V vašem interesu priporočamo pošiljanje izdelka priporočeno, da lahko dokažete pošiljanje v primeru izgube pošiljke. Potrdilo o pošiljanju obdržite, dokler ne prejmete potrdila od nas, da smo prejeli paket.
 • Ko vračate izdelek, ga vrnite, če je mogoče, v prvotno stanje, da se izognete morebitnemu zmanjšanju nadomestila za stroške vračanja izdelka v prvotno stanje.
 • Izpolnite obrazec za odstop od kupoprodajne pogodbe, ki ste ga prejeli po e-pošti skupaj s potrdilom o naročilu.
 • Nekoristne izdelke v prvotnem stanju z originalno embalažo in vsemi etiketami pošljite nazaj na naslov:


Packeta International_ DPD d.o.o.

SoftCotton.si    ID 90138499
Celovška 492,
1210    Ljubljana-Šentvid

Ali pa jih mogoče poslati: 

SOFT COTTON s.r.o.
Frydecka 770/291
719 00    Ostrava
Češka Republika

Denar za izdelek vam bomo poslali na bančni račun najkasneje v roku 14 dni po prejemu izdelka. Stroški vračila izdelka gredo na stroške kupca. Vračilo denarja po poštnem nakazilu ni mogoče. V primeru spletnega plačila prek PayU / PayPal gatewaya se vračilo denarja izvede na enak način kot je bilo naročilo plačano.

POTREBUJETE DRUGO VELIKOST ALI ZAMENJAVO IZDELKA?

Če želite drugo velikost ali barvo ali zamenjati izdelek za drugega, samo izvedite novo naročilo na www.SoftCotton.si. Če izdelka s želenimi parametri ne najdete na spletnem mestu, ga žal nimamo na voljo.

NASVET: Če se ne morete odločiti med dvema velikostma, ne oklevajte in naročite oba. Tistega, ki vam ne ustreza, lahko vrnete v roku 14 dni brez navedbe razloga (glej zgoraj).

Recycled Claim Standard