O blagovni znamki Soft Cotton

Soft Cotton je blagovna znamka, ki je specializirana za proizvodnjo kopalnih plaščev, brisač in kopalnih brisač iz frotirja iz mehkega in kakovostnega bombažnega materiala. Ta blagovna znamka si prizadeva svojim strankam ponuditi udobne, vzdržljive in elegantne izdelke, ki ustrezajo njihovim potrebam. Soft Cotton se osredotoča na proizvodnjo okolju prijaznih izdelkov in si prizadeva čim bolj zmanjšati svoj vpliv na okolje. Izdelki Soft Cotton so priljubljeni zaradi udobja, kakovosti in trajnosti.

Blagovna znamka Soft Cotton je zagotovilo za harmonijo, razkošje in izjemno nego vaše kože. Brisače, kopalne brisače, kopalni plašči in drugo blago zagotavljajo maksimalno udobje, visoko kakovost in nežen odnos do vaše kože. Tradicija blagovne znamke Soft Cotton sega v leto 1987. Tkanine in teksture temeljijo na najfinejšem česanem egejskem bombažu. Vse delamo v prepričanju, da si zaslužite izjemno nego, udobje in priročnost.

SOFT COTTON je registrirana blagovna znamka francoskega podjetja, ki od leta 1986 proizvaja frotirne brisače in kopalne plašče v svoji 53.000 m² veliki tovarni na jugozahodnem delu Turčije na Egejskem polotoku, kjer 1500 zaposlenih prideluje tudi vrhunski bombaž Aegean. Egejski bombaž je eno najbolj razkošnih bombažnih vlaken zaradi svojih edinstvenih lastnosti - večje vpojnosti, mehkobe, naravnega sijaja in daljše obstojnosti zaradi dolgih vlaken.

Izdelujemo tudi kopalne plašče za svetovne blagovne znamke, kot so Calvin Klein, Kenzo, Ralph Lauren in Tommy Hilfiger.

Leta 1986 podjetje vstopi na svetovni trg in se osredotoči na izvoz. Zdaj izvaža v ZDA, Kanado, Nemčijo, Francijo, Italijo, Veliko Britanijo, Beneluks, Avstrijo, Grčijo, Japonsko, Švedsko, Finsko, Dansko, Norveško, Singapur, Poljsko, Madžarsko, Romunijo, Hrvaško, Litvo, Slovenijo ter prek neposrednega zastopstva podjetja SOFT COTTON s.r.o. tudi na Češko in Slovaško.

izdelki SOFT COTTON so izdelani iz česane preje, spredene iz bombaža AEGEAN (egejski bombaž je znan kot najboljši v svoji kategoriji). Izdelki se barvajo na najsodobnejši liniji s certifikatom Oeko-Tex, zato so izdelki še vedno enake barve in mehkobe kot prvi dan.

Vsi izdelki so ANTIBAKTERIJSKI (certifikat ameriškega podjetja Microban Products Company). Microban protimikrobna zaščita preprečuje rast bakterij, zato so izdelki čistejši in bolj sveži.

Továrna Soft CottonTovárna Soft Cotton_2Továrna Soft Cotton_3Továrna Soft Cotton_4

Zahteve po brisačah, kopalnih plaščih ali kopalnih brisačah so običajno zelo visoke. Ti izdelki morajo biti ne le vizualno privlačni, temveč tudi prijetni na otip, saj so v neposrednem stiku s kožo. Zato je treba izbrati le tiste izdelke, ki resnično izpolnjujejo te zahteve. Pri SoftCotton.si ponujamo prav takšne kopalne plašče, brisače in kopalne brisače.

V razponu Soft Cotton najdete moške kopalne plašče iz frotirja, ženske kopalne plašče in luksuzne otroške kopalne plašče. V ponudbo so vključeni tudi kopalni plašči iz bambusa in bombažni plašči MICRO. Vsi kopalni plašči se ponašajo z zelo elegantnim videzom in na otip mehkim materialom, zato so idealno darilo za skoraj vsakogar. Izbirate lahko med široko paleto različnih barv in velikosti ter svoje bližnje razveselite z izvirnim in razkošnim darilom.

Izjemno široka je tudi ponudba brisač iz frotirja in kopalnih brisač. Spletna trgovina ponuja izdelke vodilnega proizvajalca Soft Cotton in vsakdo bo tu našel svojo brisačo ali kopalno brisačo. Za ljubitelje razkošja so na voljo brisače iz bambusa in kopalne brisače, ki jih boste takoj vzljubili. Visokokakovostni bombaž, privlačne cene in razkošen videz - to so lastnosti, ki krasijo brisače in kopalne brisače na SoftCotton.si.

Sestavni del ponudbe podjetja so tudi brisače za plažo iz frotirja. Zaradi velikih dimenzij lahko na njih ležite s svojimi najdražjimi, 100-odstotni bombaž, iz katerega so izdelane, pa bo medtem razvajal vse vaše čute.

Prav tako lahko izkoristite redne posebne ponudbe, v okviru katerih nekatere luksuzne kopalne plašče, brisače iz frotirja ali kopalne brisače prodajamo z večodstotnimi popusti. Zanimiva je tudi možnost nakupa darilnih kompletov. Ženske, moške in otroške kopalne plašče, brisače in kopalne brisače najvišje kakovosti lahko najdete le na SoftCotton.si