Razkošne spalne srajce Luisa Moretti dajejo ženski glamur in šarm, preprosti kroji pa zagotavljajo največje udobje. Bambusova vlakna so eden najbolj udobnih materialov. Zaradi svoje antibakterijske in hipoalergene izdelave je izjemno nežna do kože, ter jo med spanjem razvaja.

Za te luksuzne ženske spalne srajce se odločajo stranke, ki imajo rade nežnost in romantiko, pa tudi tiste, ki želijo biti seksi. Spalne srajce iz bambusa z naramnicami, brez rokavov ali s kratkimi ali dolgimi rokavi so nežno okrašene s čipko v nežnih pastelnih barvah, med katerimi prevladujejo rožnata, krem in bež. So idealna izbira za vsako žensko, ki si zasluži razvajanje v razkošju. Spalne srajce dostavimo v darilni škatli.

Hitre informacije Bestseller Darilna škatla
Ženska spalna srajca iz bambusa ZARAŽenska spalna srajca iz bambusa ZARA

Ženska spalna srajca iz bambusa ZARA

Število zvezdic je 5 od 5
60 €
Barva KrémastaRoza
Ženska srajca ZARA iz bambusovih vlaken, Luisa Moretti iz 100 % bambusovih vlaken je primerna za vse ženske, ki imajo rade udobje.
Hitre informacije Darilna škatla
Ženska spalna srajca iz bambusa JESSICAŽenska spalna srajca iz bambusa JESSICA

Ženska spalna srajca iz bambusa JESSICA

Število zvezdic je 5 od 5
47 €
Barva BordoRoza
Udobna nočna spalna srajca JESSICA s prikupnim videzom vam bo všeč že na prvi pogled. Bambusova vlakna so mehka kot perje, zato sploh ne…
Hitre informacije Bestseller Darilna škatla
Ženska spalna srajca iz bambusa BRIAŽenska spalna srajca iz bambusa BRIA

Ženska spalna srajca iz bambusa BRIA

52 €
Barva BorovničevaČrna
Spalna srajca BRIA iz bambusa v črni in borovničevi barvi je kot nalašč za ženske, ki se ne morejo odreči udobju, eleganci in priročnosti.
Hitre informacije Darilna škatla
Ženska spalna srajca iz bambusa ANNAŽenska spalna srajca iz bambusa ANNA

Ženska spalna srajca iz bambusa ANNA

Število zvezdic je 5 od 5
56 €
Barva BorovničevaČrna
Spalna srajca z dolgimi rokavi ANNA iz 100-odstotnih bambusovih vlaken, ki so naravno antibakterijska, za alergike in ženske z občutljivo…

Recycled Claim Standard